I see PINK everywhere

FOLLOW MY PERSONAL JOURNEY

Veel te veel kleding

Experimenteren. Ik ben er gek op. Maandje zonder drank. Dagje zonder mobiel. Twee weken zonder auto. Maar nu een bewustwordings experiment. Eentje waar ik zo langzamerhand al maanden mee bezig ben: Hoe lang kan ik zonder te combineren een andere outfit dragen? Moet ik makkelijk een week of vier kunnen volhouden. Maar na 60 dagen begint het wel heel gênant te worden…...

Read more

Hellup! Een leven zonder auto

Op dit moment ga ik zonder auto door het leven. Voor sommigen heel normaal. Voor sommigen een waar schrikbeeld. Omdat ik wel van een experimentje houd, besluit ik ook deze uitdaging aan te gaan. Terwijl ik op mijn nieuwe auto wacht, regel ik niks. Helemaal niks. Ik besluit de tussenliggende periode te overbruggen met de fiets, leenauto’s en openbaar vervoer. Mocht dat nodig zijn…..

Read more

The point of no return

Ik heb gedaan! Eindelijk durfde ik die allerlaatste maar o zo belangrijke stap te zetten. Ik heb het echt uitgesproken: ik ga voor mezelf beginnen!

Read more

Digital detox

Mijn voornemen wordt met veel gelach ontvangen. Eigenlijk had ik op veel gejuich gehoopt, maar mijn omgeving lijkt het wel een beetje lachwekkend te vinden. ‘Nou, veel succes hé?’. Het lijkt erop dat mijn voorbeeld niet door veel mensen gevolgd gaat worden.

Read more

I see PINK everywhere

Opeens valt het kwartje. Dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Je zit in je flow. Je realiseert je dat de dingen die je overkomen, voorbestemd zijn. Het moet gewoon zo zijn. Je focust je op dingen die jij nodig hebt. Wat je leest, wie je ontmoet, wat je overkomt: I see pink everywhere.  

Read more

Ik hou van mij, ik hou niet van mij, ik hou......

Of je nu op zoek bent naar je flow, je lava, je ikigai, je purpose of de heilige graal. Er is één hindernis onvermijdelijk om te nemen. En dat ben je zelf.

Read more