I see PINK everywhere

FOLLOW MY PERSONAL JOURNEY

Marjolein de Jong - Energia

Sinds begin 2018 werk ik met Marjolein op aanraden van verschillende vrouwelijke professionals. Marjolein raakte me direct met haar uitstraling en geduld. Zonder dat ik het echt in de gaten had, reikte Marjolein me materiaal en opdrachten aan waardoor ik in een stroomversnelling terecht kwam wat betreft mijn persoonlijke ontwikkeling. Kijk of werken met Marjolein ook bij jou past en maak een afspraak. Je vindt haar gegevens op haar website www.marjoleindejong.com.

Sander Nieland - The Volcano

Ik vind Sander een energieke, hands-on coach die voortdurend op zoek is naar nieuwe manieren om het beste uit het leven te halen. Dat wil hij graag delen met andere mensen. Wervelwind en supermotivator. Combineert toegankelijk filmmateriaal, muziek en ogenschijnlijk eenvoudige opdrachten om inzichten te creeëren. Hij biedt toegankelijke online coaching, inspirerende retreats op Ibiza of maatwerk trajecten. Kijk op zijn website www.thevolcano.nl voor meer informatie over zijn werkwijze en contactgegevens.

Verslaafd aan liefde

Prachtige eyeopener van Jan Geurtz. Dit boek laat je stukje bij beetje inzien dat je jezelf voortdurend aan het afwijzen bent. Alles begint bij de basis en dat ben je zelf.

Dromen durven doen

Praktische gids met hands-on tips om vliegensvlug aan de slag te gaan met het waarmaken van je dromen.

The Work

Als je eraan toe bent.... Werp een kritische blik op alles wat je jezelf wijs maakt door jezelf steeds vragen te stellen. Wat is waarheid?  

Geluk zit in je brein

Het allermooiste is dat de bron van het geluk bij jezelf ligt. Je draagt het altijd bij je. De kunst is alleen hoe je omgaat met je eigen geluk.


Ik hou van mij

Bijzonder boek dat ik jaren geleden al las. Onlangs opnieuw opengeslagen. Leuk dat je dan met andere ogen naar de woorden kijkt.

Inspiratie logboek

Mijn eigen schriftje. Vol met vragen en eerlijke antwoorden. Lijstjes en woorden die voor mij belangrijk zijn. Het boek van mijn eigen leven.

Code of the extraordinary mind

Decodeer je eigen brein. Denk jezelf naar succes en de doelen die je wilt bereiken. You love it or you hate it.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.